LimboQuiz

2014 - 2015

In LimboQuiz worden elf bekende Limburgers getest op de kennis van hun eigen dialect aan de hand van ludieke quizvragen en opdrachten. Aan het einde van alle uitzendingen wordt duidelijk aan welke Limburger de eer van de eerste plaats toekomt. Vast staat dat dat niet afhankelijk is van zijn of haar kennis… Presentator Dwayne Horbag zorgt voor hersenkrakers en hilarische momenten.

 

Lex Uiting, Beppie Kraft, Jack Vinders, Thei en Marij, Klaasfaak, Arthur en Lucas Jussen, Ger Koopmans, Colla Bemelmans, Mike Teunissen, Britt Eberson en Ruud Verhoeven worden allen bezocht en zullen nog weleens terugdenken aan de LimboQuiz!

 

Bekijk hier
de uitzendingen
    Bekijk hier
de promotiefilm

En toen…


16.01.2015 – Het is gedaan…

De laatste uitzending van LimboQuiz zit er op. Ruud Verhoeven viert het overwinnaarsfeest! Hij liet met 72 van de 88 punten de finalisten Mike Teunissen, Ger Koopmans en Thei & Marij achter zich.

 

Na 11 ‘joeksige’ uitzendingen hebben wij mogen ervaren dat ons Limburgs niet makkelijk is maar zeker wel zo leuk! Het was een groot feest om de opnames te maken. Wij danken de bekende Limburgers voor hun enthousiasme, geduld en creativiteit én de kijkers voor hun positieve reacties!